La nit de diumenge és de Lildami i Obeses

L’estrella de la música urbana en català actuarà per primera vegada a Olot. Per la seva banda, Obeses repeteix concert a les Festes del Tura després de ser-hi ja el 2014. El grup de Tona, consolidat en el panorama musical català, promet una nit molt especial.

Lildami s’ha convertit en una estrella de la música urbana en català. (Marta Mas)

Una de les noves estrelles emergents de la música urbana catalana trepitjarà Olot per primera vegada. Lildami actuarà aquest diumenge a la una de la nit a la plaça Campdenmàs. Ho farà ja convertit en un referent del gènere urbà en català. L’èxit de les seves lletres, iròniques i atrevides, l’han portat a escenaris d’arreu del territori. Tot i no haver estat mai a la ciutat, el mateix Lildami explica en una entrevista a Ràdio Olot que sap quin ambient es viu durant les Festes del Tura i avança que pot haver-hi sorpreses.

 

Una hora abans, al Firal, actuarà un altre dels altres plats forts de les Festes del Tura. Obeses portarà a Olot temes com “Ens en Sortirem” o “ Rosó”. No és la primera vegada que el grup osonenc toca per Festes del Tura; ja ho va fer fa cinc anys. Avui, la veu d’Arnau Tordera tornarà a sonar a la ciutat.

 

La nit musical d’aquest diumenge arrencarà a les deu amb els balls de saló de Blue Moon al Torín i l’actuació de Miquel del Roig al Firal. A les onze, Moonlight Benjamin donarà ritme a la plaça Major. Mitja hora més tard, ho faran N3rdistan a la Campdenmàs. A les dotze, The Rusties tocaran a la plaça de les Monges. Finalment, a les dues, els ritmes electrònics de DJ Kurba seran els protagonistes per apagar la nit al Firal.

Respon