‘La noia del tren', un videojoc de Batman i el nou àlbum de Mika, a ‘La Carpeta'

Aquesta setmana, a ‘La Carpeta’, parlarem de ‘La noia del tren’, la novel·la negra que està arrasant al mercat anglès i que ja ha sortit a la venda en català i castellà. A més, també coneixerem ‘Batman: Arkham Knight’, un dels videojocs més esperats d’aquest 2015 i escoltarem com sona el nou àlbum de Mika.

batman

Aquest dimarts arriba el llançamentd’un dels videojocs més esperats d’aquest 2015. Es tracta de ‘Batman: ArkhamKnight’ un joc d’aventures on Batman s’enfrontarà al personatge de l’Espantaocells, que ha tornat per unir-se als enemics de Batman i acabar per sempre amb el superheroi. En aquest videojoc els gamers tindran l’oportunitat de conduir el Batmòbil i d’explorar la ciutat de Gotham. Aquest videojoc és el quart de la saga i el que posarà fi a la serie de ‘Batman Arkham’. A partir de dimarts estarà disponible per a ordinador, Xbox One i Playstation 4.

Tu no la coneixes. Ella a tu si’. Així descriu l’escriptora Paula Hawkins a ‘la noia del tren’, la protagonista de la novel·la que està arrasant al mercat anglès i que ja s’ha publicat en català i en castellà. ‘La noia del tren’ és un thriller que explica la història de Rachel, una noia que cada dia agafa el mateix tren i cada dia s’atura al mateix semàfor vermell. Des d’aquest semàforobserva com viuen una parella aparentment perfecta, però de sobte, un dia Rachel veu alguna cosa estranya. I si no són tan feliços com ella creu? I si res és el que sembla? Actualment ja s’han venut més de 3 milions d’exemplars de ‘La noia del tren’ i ‘TheGuardian’ ha definit la novel·la de Hawkinscom ‘un impressionant debut en el món del thriller’.

Aquest passat dimarts ha sortit a la venda el nou àlbum de Mika. // És el quart disc del cantant i compositor libanès i es titula ‘No Place in Heaven’ o el que és el mateix ‘No hi ha lloc al cel’. Mika es va donar a conèixer l’any 2006 a través d’Internet i sempre l’han acompanyat les cançons alegres i plenes de missatges positius. El primer single d’aquest nou disc porta el nom de ‘Talkaboutyou’, del qual el videoclip ja ha aconseguit més d’un milió de visites a Youtube.

I la setmana que ve La Carpeta estarà dedicada a aquells més viatgers. Dijous descobrirem com es pot viatjar sense moure’s de casa.

Respon