La nova presidenta de Turisme Garrotxa veu positiu el comunicat de l’Associació d’Hostalatge

Maria Vidal creu que és bo que “tothom pugui dir la seva” i “pugui ser escoltat”. La també alcaldessa de Sant Joan les Fonts es posa al capdavant de l’entitat en una nova junta, que segons la presidenta, seguirà treballarà pel turisme sostenible. 

Maria Vidal en una imatge de campanya (Junts per Catalunya)


Maria Vidal creu que cal tenir continuïtat amb la feina que Turisme Garrotxa ha fet fins ara, però també proposar noves línies de treball, sempre emmarcades dins el turisme sostenible.

 

La també alcaldessa de Sant Joan les Fonts agafa el relleu d’Eduard Llorà a la presidència de Turisme Garrotxa. Un dels primers temes d’actualitat que ha hagut d’afrontar Vidal és el comunicat de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa en defensa del sector turístic. La nova presidenta en pensa això.

 

Abans de ser alcaldessa, Vidal va estar molts anys treballant com a tècnica de turisme a l’ajuntament de Sant Joan les Fonts. A més des d’aquest 2019 també ocupa la conselleria de Turisme i Cultura del Consell Comarcal. Això ha permès que fos la principal candidata a ocupar el càrrec de la presidència de Turisme Garrotxa.

 

Respon