La Pinya recupera el compàs de les festes majors de la Vall d’en Bas

Aquest cap de setmana el poble celebra la seva festa amb diversos actes per a totes les edats. Enguany l’organització segueix apostant per fer una sola nit de festa amb discjòqueis. A més, des d’avui i fins diumenge hi haurà espectacle d’humor, festa de l’escuma, campionat de truc o teatre.

El poble de la Pinya 


Després d’uns dies de pausa, les festes de la Vall d’en Bas tornen a desfilar. Ho fan amb el poble de la Pinya que aquest cap de setmana ha organitzat una desena d’actes per celebrar la festa major. Enguany segueix només una nit de festa. L’organització ha apostat únicament pel dissabte i a partir de mitjanit els discjòqueis Kurba i Txeko faran ballar la plaça del poble. Una de les organitzadores és Judit Ferrés.

 

A part de la festa de nit, durant tot el cap de setmana també hi haurà actes per a grans i petits. Avui mateix se celebra el sopar popular amb un espectacle d’humor. Demà serà el torn del campionat del truc i la festa de l’escuma; i diumenge hi haurà missa, castells inflable si teatre. A la nit del dissabte, s’han habilitat autocars gratuïts que sortiran des de l’estació d’Olot.

Respon