La Plaça Mercat tanca la campanya de Nadal amb un repunt de vendes de fins al 40%

Els placers d’Olot tancaran aquest cap de setmana el mes més intens de l’any. El repunt de vendes per les Festes de Nadal pot arribar a ser d’un 40%. Només l’agost pot fer la competència al desembre a la Plaça Mercat.

L’agost, gràcies al turisme i a les vacances, i sobretot el desembre, gràcies a les Festes de Nadal, són els dos mesos més productius a la Plaça Mercat d’Olot. El president dels placers, Jordi Vilarrasa, explica fins a quin punt poden augmentar la facturació des del pont de la Puríssima fins a Reis.

Aquest cap de setmana previ al dia de Reis posarà punt i final al mes més intens de l’any pels placers. Vilarrasa destaca la fidelització de la clientela en aquestes dates de Nadal.

A partir de la setmana que ve, la Plaça Mercat d’Olot tornarà a la normalitat. El president dels placers diu que no és cap mala notícia, perquè, a diferència d’altres llocs del país més lligats a una estació concreta de l’any, com les poblacions de costa a l’estiu, a la capital de la Garrotxa “tenen feina durant tot l’any”.

Respon