La programació de teatre per Festes del Tura s'acosta a tots els públics

Ja es coneix la programació de teatre per les Festes del Tura que es podrà veure al Principal d’Olot.

 Lari Poppins

Lari Poppins és el nou espectacle del Mag Lari que es barreja amb el clàssic de la mainadera de la pel·lícula infantil. La màgia és com sempre la protagonista juntament amb l’humor particular del mag que oferirà una proposta per a tota la família. L’obra es veurà el dia 7 de setembre a les 6 de la tarda amb entrades fins a 20€ per adults i més barates per menors de 12 anys.

Pels Pels

Una altra comèdia serà Pels Pèls, dirigida per Abel Folk. Una obra de teatre diferent i on cada dia les persones poden triar qui és el culpable. L’obra és l’única no musical que ha estat més temps en cartell. En concret, a Boston des de a finals dels setanta. Els preus van de 6 a 22 euros. Es podrà veure el dissabte 5 de setembre a les 9 del vespre.

I finalment també hi haurà presencia de companyies locals. En aquesta ocasió serà la de l’Orfeó Popular que representarà un clàssic del teatre: el procés de Mary Dugan. Una adaptació de Jaime Blanch dirigida per Marta Puig d’un clàssic del teatre del 1927. Es podrà veure diumenge 6 de setembre a les 9 del vespre i van dels 12€ als 6€.

Les entrades es posen a la venda el dimarts 18 d’agost.

Respon