La Quarta Paret puja a l’escenari del Teatre Principal d’Olot amb un musical que se situa entre volcans

L’escola d’arts escèniques olotina estrenarà aquest cap de setmana la seva última obra ‘El secret del volcà’. La producció parla de les aventures de dos infants entorn del volcà Montolivet. Els artistes asseguren que “és un gust” poder actuar enmig del context que vivim. 


Durant l’últim mes, els protagonistes d’’El secret del volcà’ han estat assajant amb PCR i amb les mesures anticovid corresponents. Pocs dies abans d’estrenar l’obra, un dels actors de l’espectacle i director de l’escola olotina, Jordi Massegur, valora d’aquesta manera poder pujar a l’escenari.

 

‘El secret del volcà’ és un musical creat per l’escola olotina i que compta amb Jordi Massegur i Núria López com a actors, juntament amb cinc alumnes joves que es reparteixen els papers d’en Blai i Lluna, els dos infants protagonistes de l’obra. A través de les seves aventures al voltant del volcà Montolivet es parla de diferents temàtiques. Massegur explica que un dels àmbits que més volien ressaltar amb l’espectacle era el paisatge de la Garrotxa.

 

El musical està dirigit per Dani Coma amb la composició musical d’Adrià Aguilera. ‘El secret del volcà’ es podrà veure aquest dissabte i diumenge amb dues sessions diàries: a dos quarts de sis de la tarda o dos quarts de vuit del vespre. L’aforament és limitat i l’entrada val 16 euros i es pot comprar a la web d’Olot Cultura.

Respon