La Romànic Bike Extrem tornarà a pedalar el 3 de novembre i ja ha obert inscripcions

La cursa de BTT arribarà a la segona edició amb la novetat dels circuits: el recorregut curt serà completament nou i el llarg mantindrà només un 20% del traçat de l’any passat. Les inscripcions s’han obert aquest mes d’agost.


Encara falten tres mesos, però la Romànic Bike Extrem ja està a punt. Es farà el 3 de novembre i des d’aquest agost les inscripcions estan obertes al web romanicbike.cat. N’hi haurà 300, són més que l’any passat, perquè la bona resposta de la primera edició ha animat els organitzadors a fer un pas endavant en aquesta segona. Encara no l’han fet públic, però prometen un circuit tècnic, inèdit i divertit. El president del Batec Garrotxí és Xevi Guinart.


La Romànic Bike es dividirà en tres categories. A part de la classificació masculina i la femenina, també hi haurà la de bicicletes elèctriques. Des de l’ajuntament de la Vall de Bianya, creuen que és una bona oportunitat per donar a conèixer el municipi i la Garrotxa sobre rodes. Ara bé, el tècnic de Bianya i organitzador de la Romànic Extrem, David Darné, avisa que la versió ciclista de la cursa de muntanya no és cap marxa popular.


Se sap que els circuits seran nous respecte de l’any passat, però no serà fins unes setmanes abans de la prova que es faran públics detalladament. La Romànic Bike Extrem es farà el 3 de novembre.

Respon