La Secretaria General de l'Esport recomana aturar tots els esports durant quinze dies

Totes les federacions catalanes ja han confirmat la suspensió de les competicions.

L’Hoquei Olot no podrà disputar, de moment, l’última jornada de Nacional Catalana (David Planella)

Consulta aquí la nota informativa de la Secretaria General de l’Esport


La recomanació de la Secretaria General de l’Esport, a instàncies del govern català i les autoritats sanitàries, és suspendre o ajornar totes les competicions esportives de Catalunya des d’aquest dijous i fins d’aquí a quinze dies. Les que no es puguin posposar, diu el comunicat de la Secretaria, s’hauran de fer a porta tancada.

De moment, les federacions catalanes de bàsquet, handbol, patinatge, voleibol, natació i rugbi ja han confirmat que aturen les seves lligues amateurs. Això vol dir que ni el CB Olot, ni el CB Garrotxa-Santjoanenc ni el CB Vall d’en Bas, pel que fa als conjunts sèniors, ni cap dels equips de bàsquet base de la comarca tindran partits els dos propers caps de setmana. Tampoc en tindran ni el Club Natació Olot ni el Garrotxa Rugbi Club.

El crucial partit de l’Hoquei Olot, suspès

Pel que fa la federació de patinatge, queda suspesa l’última jornada de la lliga regular de Nacional Catalana, en què l’Hoquei Olot s’havia de jugar l’accés al play-off d’ascens.

El cas del CTT Olot i el CV Olot

Com que el Club Tennis Taula Olot té tres equips a lligues estatals (Divisió d’Honor, Primera i Tercera) depèn de la federació espanyola. En el seu cas, la primera idea era jugar a porta tancada, però al final també ha acabat decretant la suspensió de les competicions.

El cas és idèntic al del Club Vòlei Olot. La Federació Espanyol de Voleibol també ha pres la decisió de suspendre les lligues durant dues setmanes. Això vol dir que l’equip masculí del Vòlei Olot de Primera Estatal no haurà de viatjar a Encamp (Andorra) aquest cap de setmana. El femení i la resta de conjunts del club, que depenen de la federació catalana, ja sabien des de feia hores que no competirien.

Respon