La sort, d'esquena a l'Olot durant el partit; de cara, després

L'Olot perd al camp de l'Alcoià, però l'afavoreixen els altres resultats i manté el coixí de cinc punts amb el perill
| 26 d'abril de 2015

La Unió Esportiva Olot torna a excusar-se en la falta de gol per justificar la segona derrota consecutiva a fora de casa. Els olotins van perdre per la mínima al camp de l'Alcoià, només han sumat dos punts dels últims dotze, però mantenen els cinc punts de marge amb la zona perillosa de la classificació, gràcies a la remuntada èpica del Sant Andreu contra l'Eldenc.

IMG-20150426-WA0010

Robert Simón, entre dos rivals, al Collao (CD Alcoyano)

Les jornades passen i la permanència no s'assegura. Una victòria al camp de l'Alcoià hauria estat definitiva, un empat hauria estat el més just i la derrota va acabar sent el resultat real. El futbol va tornar a girar l'esquena a l'Olot, que va fer prou mèrits per haver marcat algun gol en un camp difícil com és el Collao. Per començar, Carlos Martínez va allargar la seva travessa pel desert amb un penal fallat. Va ser el preludi de totes les oportunitats desaprofitades; les més clares, dos xuts sense porter, de Mousa i del mateix Carlos, que van treure dos defenses de sota pals.

Com la setmana passada contra el València Mestalla, els olotins van estar negats de cara a porteria i, aquest cop, el rival els va matar amb un gol al quart d'hora de la segona part, obra de Francis Ferrón. Per tot plegat, el tècnic, Antonio Rodríguez 'Rodri', es mostrava especialment enfadat, en declaracions a Ràdio Olot.

L'entrenador, això sí, va destacar la feina i el joc dels seus jugadors, i va assegurar que l'equip salvarà la categoria. Només falten tres jornades perquè s'acabi la lliga i la distància continua sent de cinc punts, tant amb la promoció per no baixar com amb el descens directe. Va arribar a ser de dos punts durant la tarda d'ahir, però el 4-3 del Sant Andreu contra l'Eldenc al minut 93 va fer que els resultats dels rivals més directes acompanyessin del tot.

Abel Solé, lesionat

Ara, per acabar la temporada, l'Olot haurà de jugar a casa contra el Lleida i el Vila-real B i a fora contra el Reus, tres partits que es perdrà Abel Solé. El capità es va fracturar el peroné de la cama dreta en el partit d'ahir i s'haurà d'estar entre dos i tres mesos de baixa.

Abel, que possiblement s'operarà per fer net de la lesió, assegura que aquestes tres setmanes ajudarà els seus companys tant com pugui des de fora i no té cap dubte que l'equip aconseguirà la permanència.