La tercera Cursa de la Dona de les Preses, sense sostre

Més de 1.000 dones ja s’han apuntat a la Cursa de la Dona de les Preses. Les inscripcions es tanquen diumenge i l’organització no descarta superar la barrera de les 2.000 de l’última edició. La caminada contra el càncer, a benefici de la Fundació Oncolliga, es farà el 20 d’octubre.

2.000 dones van fer la Cursa de la Dona de l’any passat (Cursa de la Dona de les Preses)

La de la Cursa de la Dona de les Preses és una història d’èxit. Va néixer fa dos anys amb la intenció de portar a la Garrotxa un tipus de cursa que ja es feia en altres punts de Catalunya i des del principi va tenir tanta acollida que va sorprendre les seves pròpies organitzadores. Una d’elles és Love Lopera.


L’any passat les inscripcions de la Cursa de la Dona de les Preses es van haver de tancar abans d’hora perquè es va arribar al número 2.000, el límit que s’havia fixat. Ara el ritme és similar: hi ha temps per apuntar-s’hi fins aquest diumenge i ja s’han superat amb escreix les 800 participants (1.000 segons l’última actualització). A diferència dels últims anys, Love Lopera remarca que aquest 2019 no hi ha sostre. S’obren a ser més de 2.000.


Tots els beneficis de la Cursa de la Dona de les Preses aniran destinats íntegrament a la Fundació Oncolliga, que treballa per als malalts de càncer i els seus familiars. L’alcalde de les Preses, Pere Vila, es mostra orgullós que una prova esportiva d’aquestes característiques es faci al seu municipi.


La tercera Cursa de la Dona de les Preses es farà el 20 d’octubre, però les inscripcions es tancaran diumenge que ve, una setmana abans, perquè les organitzadores tinguin temps de preparar-ho tot. Es poden fer per internet al web cursadeladona.lespreses.cat. Només hi poden participar dones, de totes les edats, i els homes hi poden col·laborar. La marxa, no competitiva, es farà en dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10.

Respon