La Terra de Remences omple les 3.000 inscripcions en menys de tres hores

El Club Ciclista de la Vall d’en Bas torna a organitzar aquest mes de maig un dels clàssics d’aquestes proves que recorre la Garrotxa, el Ripollès i Osona. Entre les claus de l’èxit hi ha el paisatge i la pròpia organització.

remences

La Terra de Remences ja arriba a la 18a edició (arueda.com)

Ho han tornat a fer: la 18a edició de la Terra de Remences torna a penjar el cartell d’inscripcions completes. A un ritme de més de 1.000 per hora, es van emplenar les dues proves: la curta és de 95km i la llarga, de 170. Aquest dilluns, a les dotze del migdia, s’obrien les inscripcions i abans de les tres de la tarda ja s’havia superat el límit de 3.000. El president del Club Ciclista d’en Bas, Dani Bosch, ha explicat quines són per ell les claus de l’èxit: el lloc i l’organització.

D’aquí al maig, encara queda feina pendent per fer a l’organització de la Terra de Remences. Una prova que s’ha convertit en una de les més multitudinàries i concorregudes de l’Estat i per la qual ja hi ha més de 300 persones en llista d’espera.

La 18a Terra de Remences serà el proper dissabte 10 de maig. La sortida serà a les 8 del matí des de Sant Esteve d’en Bas. Aquest any hi havia una novetat a les inscripcions. Es podia fer sense demanar el mallot a un preu menor, 23€, mentre que si es volia la indumentària el preu era de 38€. A més, el xip serà d’un sol ús i no renovable.

Respon