La Terra de Remences penja d’un fil

Els 3.000 ciclistes inscrits esperen la decisió final del Club Ciclista Bas. Es comunicarà després de Setmana Santa, però tot apunta que la marxa no es podrà fer el 10 de maig. L’organització veu molt complicat trobar una nova data.

Imatge: Terra de Remences

Escolta l’entrevista sencera a Toni Fité al ‘Tercer Temps’


Un any més, 3.000 ciclistes havien esgotat les inscripcions de la Terra de Remences. La marxa cicloturista del Club Ciclista Bas és l’esdeveniment esportiu més multitudinari que es fa a la comarca. Entre participants, organitzadors, voluntaris, tècnics i mecànics, el fan possible cap a 4.000 persones. La 23a edició del 10 de maig ja estava a punt, però el coronavirus l’ha deixat a l’aire. El director de l’organització, Toni Fité, diu que prendran una decisió definitiva després de Setmana Santa, a mitjans d’abril, però admet a Ràdio Olot que…


En cas que finalment s’hagués de suspendre la Terra de Remences del 10 de maig, el Club Ciclista Bas es plantejaria després els següents escenaris: cancel·lar la marxa o ajornar-la a una altra data d’aquest 2020. Aquesta segona possibilitat, diu Toni Fité, és complicada per diferents motius.


D’aquí a menys d’un mes, el Club Ciclista Bas decidirà què fa amb la Terra de Remences i, mentrestant, ha enviat un pla d’entrenament gratuït als 3.000 ciclistes inscrits. És una preparació física per fer des de casa pensada especialment per a la Remences. De fet, consta de vuit setmanes i té en compte l’exigència del recorregut i les característiques de la marxa cicloturista garrotxina.

Respon