La Trailwalker d'Oxfam Intermón, de rècord en rècord

Tindrà 435 equips, una seixantena més que l’any passat. El desafiament esportiu més gran del món contra la pobresa tornarà a sortir d’Olot direcció a Sant Feliu de Guíxols. 

Trailwalker 2015

L’edició de l’any passat (Trailwalker)   

L’any passat, la Trailwalker ja va fer rècord amb més de 370 equips inscrits i ara hi tornarà en la seva sisena edició de diumenge que ve. Aquest any, seran 435 els grups de quatre persones cadascun que sortiran d’Olot per córrer o caminar els 100 quilòmetres de via verda fins a Sant Feliu de Guíxols. Per poder-hi participar, tots han hagut de pagar una inscripció i fer una recaptació mínima de 1.500 euros amb iniciatives solidàries. En total, a hores d’ara, la Trailwalker gironina ja en té 877.000, que poden augmentar fins dissabte i que se sumaran als que reculli l’edició de Madrid. Aquest any, els fons recaptats a la Trailwalker aniran destinats a finançar projectes d’Oxfam Intermón que pretenen garantir l’accés a l’aigua potable en diversos punts del món.

Olot s’hi bolca

La Trailwalker 2016 tindrà 2.500 corredors i mobilitzarà uns 350 voluntaris, 60 dels quals seran garrotxins. Per cinquè any consecutiu, Olot serà el punt de partida i es tornarà a bolcar amb el desafiament esportiu més gran del món contra la pobresa. L’Ajuntament d’Olot ha aportat al voltant de 8.000 euros a la Trailwalker, una prova, que, a més, provoca un impacte turístic important. Divendres, l’ocupació als allotjaments olotins i garrotxins serà del 100%. La prova s’encetarà dissabte a les deu del matí al recinte firal.

Respon