La transparència, motiu d’enganxada al debat de Besalú

ERC retreu la dificultat d’accés en algunes dades i Junts per Catalunya assegura que es compleix la Llei de Transparència. Alfred Cairó i Lluís Guinó coincideixen, però, en la necessitat de l’institut escola i d’un pla estratègic per al turisme del municipi.

Guinó i Cairó, a l’estudi 1 de Ràdio Olot

Després devuit anys, els veïns de Besalú tindran aquest diumenge l’opció d’escollir entre dues paperetes. Una és la de Junts per Catalunya, amb l’actual alcalde Lluís Guinó al capdavant; l’altre és la d’ERC, que es presenta per primera vegada al municipi amb Alfred Cairó. En el debat d’aquest dimecres a Ràdio Olot ja es van poder veure clares discrepàncies. ERC va retreure la falta de transparència a l’actual equip de govern.


Més enllà de la transparència, també hi va haver discrepàncies amb el turisme: ERC creu que falta convivència amb els veïns i tots dos partits coincideixen en el fet que cal un pla estratègic.


On també hi va haver front comú va ser en el tema de l’institut escola. Tots dos candidats creuen que és la primera prioritat en matèria d’equipaments i asseguren que insistiran al Departament d’Educació perquè sigui una realitat el pròxim mandat.

Respon