La UDG porta a Olot un nou postgrau basat en el packaging

Nou postgrau a Olot. La Universitat de Girona aprofundeix amb el ‘packaging’ tècnic i creatiu, unes tècniques d’embalatge que són cada cop més important en la venda de productes. El curs s’oferirà a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot de l’octubre fins al final d’abril.

 Presentació nou postgrau UDG

 El cartell del postgrau i els seus autors (Jordi Altesa)

La UdG juntament amb la FES i l’Escola d’Art proposen un nou postgrau a la ciutat d’Olot. Es tracte d’un Postgrau en Packaging tècnic i creatiu .El Packaging és una paraula anglesa per referir-se a l’embalatge que cada cop té mes influència en el consumidor a l’hora de comprar el producte. En el curs es tocaran temes com, elements visuals bàsics del pack, processos d’elaboració del disseny, processos de fabricació i aspectes mediambientals i innovació. Un dels objectius del postgrau és assolir un bon nivell de coneixement sobre aquesta especialitat tan a nivell general, com especialment en les diverses tècniques de fabricació. La gerent d’Alzamora Grup, Anna Alzamora ha destacat les necessitats de les empreses en aquest sector per incorporar treballadors amb aquets coneixements.

El postgrau ja respon a les demandes actuals de l’educació superior i del mercat laboral que demana professionals polivalents i per això la formació inclou aspectes transversals com al nom de la marca, o l’estètica del producte. Ho explica des de l’organització Pere Álvaro.

La docència del postgrau inclourà reconeguts dissenyadors gràfics com Enric Aguilera, Eva Minguella o Carles Serrat. El postgrau en Packaging Tècnic i Creatiu tindrà una durada de 152 hores a partir del 30 d’octubre fins a l’1 d’abril amb un preu de 2.450 euros, però amb bonificacions i sistemes de beques. Les inscripcions es poden fer a través de la FES.

Respon