La UE Olot i el Vòlei Olot podran continuar jugant, però a porta tancada

La Unió Esportiva Olot de Segona B i el Vòlei Olot de Primera Estatal podran continuar entrenant i competint, però ho hauran de fer a porta tancada. És l’única novetat que afecta les lligues estatals que es disputen a Catalunya després de l’anunci de noves restriccions.

El protocol de públic a l’Estadi Municipal haurà de quedar guardat en un calaix (David Planella)

La Unió Esportiva Olot jugarà diumenge, a les 12, contra el Nàstic, sense públic al Nou Estadi de Tarragona. Ja sabia que seria així des de feia dies, perquè així ho havia decidit l’ajuntament tarragoní, però ara la novetat és que, fins a nou avís, haurà de jugar sempre a porta tancada. A diferència de les competicions catalanes, que estan aturades, la Generalitat permet que les estatals es continuïn jugant a Catalunya, però prohibeix el públic als recintes esportius. Per tant, l’Olot debutarà el 8 de novembre a l’Estadi Municipal contra el Badalona sense ningú a la graderia de l’estadi, més enllà de directius a la llotja i mitjans de comunicació a la zona de premsa. L’entrenador de l’equip olotí, Raúl Garrido, reconeix que la mesura l’entristeix i que jugar sense afició no és el mateix.


Qui també haurà de jugar a porta tancada és el Vòlei Olot masculí de Primera Estatal, que ja s’havia estrenat al pavelló d’esports d’Olot amb públic aquesta temporada. Dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda, jugarà a la pista Jordi Mora contra el Barça i per primera vegada ho farà a porta tancada.

Respon