La Vall de Bianya celebra l’aposta de Zoetis per la planta del municipi

Assegura que es tracta d’una inversió, no només pel poble, sinó també per tota la Garrotxa. Des de l’Ajuntament diuen a Ràdio Olot que estaran al costat de l’empresa pel que faci falta. La multinacional ha anunciat que invertirà 45 milions d’euros i crearà 100 nous llocs de treball a la comarca.

Imatge de la planta de Zoetis a la Vall de Bianya (Google Maps)


L’Ajuntament estava al cas de la voluntat d’inversió de Zoetis al municipi. Aquest dijous s’ha fet públic que la multinacional dedicada a la salut animal reforçarà la seva planta de la Vall de Bianya. Des del consistori es mostren contents per la notícia i remarquen l’esforç que s’ha fet des de la direcció de la planta garrotxina. L’alcalde és Santi Reixach.

 

Reixach remarca que, des de l’ajuntament, s’han posat totes les facilitats perquè Zoetis pogués créixer al municipi i assegura que ho seguiran fent.

 

La inversió de 45 milions d’euros a la planta de la Vall de Bianya, permetrà a Zoetis ampliar la seva superfície i producció. La fàbrica agafarà nous terrenys que ja s’havien preparat fa temps amb un pla especial.

 

 

Respon