La Vall d’en Bas crea una càtedra de renovació pedagògica amb la Universitat de Girona

És única al país i s’ha establert a través del Centre de Cultura i Natura de Can Trona. Segons ha pogut saber Ràdio Olot, ha de permetre investigar sobre aquest àmbit i fer passos endavant en alguns projectes que té el municipi, com pot ser el futur institut. 


Es tracta d’una notícia que us avança Ràdio Olot i que es presentarà als pròxims dies. L’alcalde Lluís Amat ho revelava al programa Quilòmetre 21 d’aquesta casa. És una càtedra única al país que, segons l’alcalde de la Vall d’en Bas, ha de permetre lligar l’interès en l’educació que té el municipi amb l’aposta de la Universitat de Girona.

 

Ja hi ha persones que han començat a treballar en aquesta càtedra que també ha de servir per desencallar projectes educatius del municipi. Un d’ells és l’institut-escola que demana des de fa anys la Vall d’en Bas i les Preses. Amat explica fins a quin punt hi pot ajudar la càtedra.

 

Mentrestant, les Preses i la Vall d’en Bas segueixen treballant conjuntament en el projecte educatiu que va demanar el Conseller Bargalló en l’última visita al territori. Un cop els dos municipis tinguin aquest projecte, caldrà presentar-lo al Departament.

Respon