La Vall d’en Bas es bolca en la causa feminista

Coincidint amb el Dia Mundial de la Dona, ha preparat conferències, exposicions i teatre per conscienciar sobre la igualtat de gènere. El municipi acollirà diferents activitats a Can Trona, entre les que destaca la projecció d’un documental sobre la solteria o una xerrada al voltant de les etapes vitals de les dones.

El cicle referma el compromís del municipi amb la causa feminista (Ajuntament de la Vall d’en Bas)

Emmarcat en la celebració del Dia Mundial de la Dona del proper 8 de març, la Vall d’en Bas prepara un nou cicle per reivindicar la igualtat entre gèneres, després d’haver organitzat en els últims mesos diverses iniciatives amb la dona com a protagonista. A partir d’aquest dissabte, es faran obres de teatre com l’adaptació dels “Monòlegs de la Vagina d’Eve Ensler feta per la companyia Les Inconyables. També hi haurà xerrades com la que protagonitzarà la psicòloga, Anna Sàlvia, experta en educació i salut sexual, sobre les etapes vitals de les dones i els canvis que suposen.  Totes les activitats es faran a Can Trona. Per l’alcalde del municipi, Lluís Amat, la organització d’aquest cicle d’activitats demostra el compromís de la Vall d’en Bas amb la causa feminista.

 

El cicle de la Vall d’en Bas dedicat a la dona comptarà el 13 de març amb la projecció d’un documental sobre la solteria. Forma part del cicle “12 mirades feministes” del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. La Tina Ruiz és la responsable del servei d’atenció a la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

 

Les activitats del cicle començaran aquest dissabte, just abans del Dia Mundial de la Dona, i continuaran el dimecres i dijous de la setmana vinent. Paral·lelament, també a Can Trona, la il·lustradora Pepa Ràfols exposarà el seu treball sobre dones i les diferents maneres d’estimar.

Respon