La Vall d’en Bas preveu acabar el pròxim gener les obres d’ordenació de la zona d'Els Pins de Sant Privat

Ja han començat els treballs i consisteixen a delimitar les zones d’aparcament, instal·lar cartells informatius o evitar el pas a camins alternatius. Les obres costaran 30.000 euros i són finançades per la Diputació i l’Obra Social “La Caixa”. 

Imatge d’Els Pins de Sant Privat (Pau Masó)


La mesura té com a principal objectiu regular l’afluència de visitants després de detectar moments de sobrefreqüentació a l’espai. Segons l’Ajuntament, a l’estiu poden passar fins a 6.000 persones en dos mesos per la zona dels Pins de Sant Privat. Això ha fet moure a les administracions i a partir d’aquest desembre han començat les obres d’ordenació de l’àrea recreativa. L’alcalde de la Vall és en Lluís Amat.

 

Durant el pròxim mes s’instal·laran bandes de cautxú i llambordes de formigó per delimitar les zones d’aparcament, s’instal·laran cartells informatius, es traçarà un sol itinerari d’accés als gorgs i es col·locaran les taules de pícnic en un mateix punt. El finançament de les obres anirà a càrrec de La Caixa i la Diputació de Girona. La diputada de Medi Ambient és Anna Barnadas.

 

El pressupost de les actuacions que es faran a l’àrea dels Pins de Sant Privat puja a 30.000 euros. Les obres ja han començat i es preveu que s’acabin el pròxim mes de gener.

Respon