La Vall Plural es compromet a anar de la mà amb Olot i les Preses per avançar la variant

Tot i no voler que la carretera passi pel municipi, Lluís Amat entén que han d’actuar amb “responsabilitat” i tirar endavant un projecte que afecti el mínim possible als veïns de la vall.  

Imatge de la Vall d’en Bas (David Planella)


Lluís Amat surt reforçat de les eleccions municipals i obté dos regidors més que el 2015. El consistori garrotxí tindrà vuit cadires de la Vall Plural i només tres de Junts per Catalunya. Amat ha agraït la confiança als seus electors i ha reconegut que un dels grans projectes d’aquest proper mandat serà treballar per la variant. Amat ha deixat clar en repetides ocasions que ells no volen que la carretera passi pel seu municipi, però que entenen els veïns de les Preses i l’avinguda Sant Jordi d’Olot. En aquesta línia, diu que actuaran amb “responsabilitat” i que treballaran perquè impacti “el mínim possible” als veïns de la Vall; també confirma que per fer-ho possible cal que els tres municipis es “donin la mà” i vagin a una.

 

La variant no és l’únic tema que hauran d’afrontar aquest mandat. Construir una passarel·la sobre el riu Fluvià que uneixi el carril bici del Veïnat de Verntallat i les Olletes, adequar camins per potenciar les vies verdes o treballar per l’institut escola són alguns dels altres compromisos que prenen per aquests quatre anys.

 

Lluís Amat ha guanyat les eleccions municipals amb 1.323 vots, 761 més que el candidat de Junts per Catalunya Toni Arimany. La llista de Lluís Amat aquest 2019 ha estat la més votada a la història democràtica de la Vall d’en Bas.

Respon