La Vall Plural presenta la llista de les properes eleccions municipals

La formació, que actualment governa a la Vall d’en Bas, comptarà amb una candidatura formada per 11 dones i 10 homes. Reconeixen que cada vegada hi ha més gent que se suma al projecte i asseguren que encara queda molta per fer. Pel cap de llista, Lluís Amat, seran les últimes eleccions municipals.

Presentació de la llista de la Vall Plural (Joel Tallant)


La Vall Plural Acord Municipal presenta una llista en la qual tots els membres de l’anterior convocatòria repeteixen, tot i que ho fan en llocs diferents. S’han afegit al projecte nous noms representatius dels diferents nuclis de la vall. Pel cap de llista i alcalde actual de la Vall, Lluís Amat, ha dit que durant aquests quatre anys han demostrat que es pot fer política al costat de la gent.

 

Amat ha afegit que trobar persones que s’afegeixin al seu projecte ha estat molt fàcil perquè, segons ell, durant aquests quatre anys hi ha hagut molta gent que ha participat en les comissions organitzades per temes concrets. Segons Amat, aquesta és la riquesa de la formació.

 

Lluís Amat ja va dir que aquestes serien les seves últimes eleccions municipals com a candidat a l’alcaldia. Ho va deixar per escrit ara fa quatre anys. Amat té 56 anys i és tècnic d’educació en excedència a l’Ajuntament d’Olot. En breu, la Vall Plural presentarà els principals eixos del seu programa electoral en el qual hi estan treballant en tots els nuclis del poble.

Respon