La vegetació retrocedeix: Olot repara les zones verdes després del confinament

Durant la pandèmia, els treballs de manteniment d’aquests espais va quedar aturat i la vegetació va créixer descontroladament. La brigada municipal i el servei de jardineria de La Fageda han estat els encarregats de fer les actuacions que van començar fa setmanes i encara no s’han acabat. 

Durant el confinament, les plantes de les ciutats van ocupar l’asfalt (Pau Masó)


La pandèmia va aturar durant tres mesos la societat, però la natura seguia el seu curs. Això va provocar que creixés la vegetació més que mai i que les zones verdes tinguessin un aspecte totalment diferent del que estem acostumats. A Olot, l’Ajuntament ja fa setmanes que va planificar diferents actuacions en zones on hi havia acumulació de vegetació. El regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans és Aniol Sellabona.

 

També s’ha hagut de revisar alguns desaigües on l’acumulació d’herbes podia ocasionar algun desperfecte. L’Ajuntament ja ha acabat les primeres actuacions i preveu tancar aviat els últims treballs.

 

Tant la a brigada municipal com el servei de jardineria de La Fageda han estat els encarregats de fer totes les actuacions a diversos punts de la ciutat. Des de l’Ajuntament d’Olot asseguren que tot i el volum de feina, els treballs no han suposat cap sobrecost econòmic, sinó “de dedicació”.

Respon