La via ciclista de Santa Pau ja dona resultats

Malgrat que queden detalls per acabar, els visitants de la Fageda ja l’han utilitzat durant els primers caps de setmana de tardor. Això ja ha evitat que es repetissin imatges de cotxes aparcats a la carretera i vianants caminant pel voral. Des de l’Ajuntament de Santa Pau es mostren satisfets i confiats que aviat la via ciclista empalmi amb Olot.

La via ciclista de Santa Pau (Pau Masó)


Arriba la tardor i la Fageda d’en Jordà comença a omplir-se de visitants. Aquest any, però, per primera vegada, tots aquells que vulguin visitar un dels atractius més destacats de la Garrotxa ho podran fer amb més seguretat. És la primera tardor que hi ha operatiu un carril bici que connecta Can Blanc amb el volcà Santa Margarita. L’alcalde de Santa Pau diu al Quilòmetre 21 de Ràdio Olot que estan contents dels resultats que ha donat la via en els seus primers dies en funcionament.

 

L’objectiu que té la via ciclista és eliminar la presència de cotxes a la zona de la Fageda. Un repte que no es completarà fins que es construeixi la segona fase que connecta amb la ciutat d’Olot.

 

De moment, només s’ha fet la licitació del projecte. La redacció costarà uns 7.000 euros i es preveu que estigui enllestida a la pròxima primavera. Després caldrà adjudicar les obres i construir un tram que permetrà deixar el cotxe a Olot i anar a peu fins a la Fageda de forma segura resseguint la carretera.

 

Respon