La via ciclista entre Can Blanch i Santa Pau comença a ser funcional

Tot i que encara no s’ha inaugurat, ja hi ha usuaris que la utilitzen. Des de l’Ajuntament de Santa Pau calculen que abans d’acabar l’estiu estigui enllestida del tot. Ara mateix només queden petits detalls i posar en funcionament el semàfor que s’ha instal·lat a l’altura de Can Blanch.

 

Imatge de la via ciclista entre Santa Pau i Can Blanch (Ràdio Olot)


Després d’un any d’obres, Santa Pau veu feta realitat una demanda que feia temps que es reivindicava al municipi. El tram de carril bici que ha d’ajudar a descongestionar la Fageda està a les acaballes. Es tracta d’un tram que transcórrer segregat a la carretera i que té una llargada de vuit quilòmetres, des de Can Blanch fins al poble de Santa Pau. Tot i que encara no s’ha inaugurat, els veïns i turistes del municipi ja el fan servir. L’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, explica a Ràdio Olot que queden detalls.

 

Entre els quatre detalls que falten hi ha arreglar algunes cunetes o canviar senyalitzacions. Es calcula que en un màxim de quatre setmanes l’obra podria estar del tot enllestida.

 

La via ciclista que va de Can Blanc a Santa Pau ha d’ajudar a l’ordenació viària de la zona de la Fageda. A més, ja està en marxa un projecte per allargar aquesta via i fer-la arribar fins a Olot.

Respon