L'absolut de waterpolo del CN Olot haurà de remar a contracorrent per assolir la salvació

Ha quedat cuer de la primera fase del grup A de Segona Catalana i ara tot apunta que es jugarà la permanència contra el líder del grup B, un equip fet per pujar.

Imatge: David Planella

El CN Olot ha de reaccionar de manera urgent si no vol perdre la categoria. Ha tancat la primera fase de la competició de la pitjor manera possible i ara té tres setmanes per preparar una eliminatòria a cara o creu per a la salvació. Per això, el cap de setmana del 20 i 21 d’aquest mes viatjarà a les Illes Balears a jugar un torneig que servirà per motivar-se i preparar-se, a parts iguals. El seu entrenador, Nelson Raviña, diu a Ràdio Olot que la mala ratxa de resultats s’ha menjat la moral d’una plantilla molt jove. És l’explicació que troba al canvi radical que ha fet el seu equip, que havia començat la temporada amb molt bon peu.

Ara, els dos últims equips del grup A de Segona Divisió estan pendents d’una final a quatre del grup B, d’on sortiran els dos rivals contra qui es jugaran la permanència. Com que l’Olot ha quedat cuer, la lògica diu que s’enfrontarà al pitjor equip que li podia tocar, el Minorisa, format per jugadors amb experiència de l’antic Manresa.

Respon