L'absolut de waterpolo del CN Olot perd la categoria

Va perdre contra el CN Minorisa, molt superior i favorit a l’eliminatòria de permanència. Baixa al grup B de Segona Catalana i toca fons.

DSC_0229

El CN Olot ha baixat a l’última categoria del waterpolo català (David Planella)

Els olotins van caure en el segon partit del play-out contra el CN Minorisa, aquesta vegada 4 a 12. Tot i que els garrotxins van millorar el seu joc respecte el primer partit, els manresans van ser superiors i es van endur el partit. Una derrota que fa perdre la categoria al Club Natació Olot i el situa al Grup “B” de 2ª Catalana. Nelson Raviña, entrenador de l’absolut de waterpolo, ha explicat a Ràdio Olot que “la diferència a nivell físic” i la “mitjana d’edat” entre ambdós equips va ser clau en la pèrdua de l’eliminatòria.

Un equip jove, amb una mitjana d’edat de 17/18 anys, no ha aconseguit mantenir la categoria. Tot i això, Raviña ha defensat l’equip i ha remarcat que la temporada “va començar bé” i que l’equip es va anar desinflant. Ara toca començar a planificar la següent.

Com la majoria d’esports de la comarca, el waterpolo s’enfronta a l’exportació de jugadors a categories superiors i a altres clubs quan arriben a la majoria d’edat. Segons Raviña, la marxa d’aquests jugadors i la falta de “recolzament per part del club” a la secció, són alguns dels motius de trobar-se en aquesta situació.

Tot i el resultat obtingut a l’eliminatòria, l’equip de Raviña té encara un partit pendent a finals de maig. El vencedor del duel entre l’Igualada i el Caldes, empatats a un, serà qui s’enfrontarà als olotins per jugar-se la tercera i quarta posició del grup.

Respon