L'absolut de waterpolo del CN Olot vol evitar la promoció de descens en la segona fase

Dissabte, els nois de Nelson Raviña jugaran el primer partit a casa contra el Picornell. Juntament amb el Banyoles, són els favorits per salvar un lloc al primer grup de Segona Catalana. 

waterpolo absolut

El primer equip de waterpolo del CN Olot dirigit per Nelson Raviña (CNO)

El Club Natació Olot va començar la temporada al primer grup de la Segona Divisió Catalana. Eren vuit equips i va quedar sisè. No va poder classificar-se entre els quatre primers, de manera que ara s’ha de conformar a lluitar per mantenir-se en la mateixa categoria i no baixar al grup segon. Per evitar-ho, es barallarà amb tres equips més: el Banyoles, el Picornell i el Sant Adrià. D’aquests, dos se salvaran i els altres jugaran la promoció per no baixar amb els dos primers del grup de cua, que voldran pujar. Per aconseguir l’objectiu, l’entrenador del Club Natació Olot, Nelson Raviña, admet a Ràdio Olot que són favorits.

El primer partit d’aquesta segona fase serà dissabte a les 7 de la tarda a casa contra el Picornell, un equip que va quedar just per sota de l’Olot en la lliga regular i que va aconseguir tres victòries menys. De fet, els olotins ja van guanyar els barcelonins tant a casa com a fora. És per això que Raviña està més preocupat pel seu equip que no pas pel rival. El tècnic justifica la por que té recordant que fa tres setmanes que no competeixen i que aquesta setmana no pot disposar dels jugadors més joves, que són fora perquè celebren la setmana blanca. Tot i això, sí que els tindrà a punt per competir dissabte contra el Picornell.

L’altre partit de la primera jornada és el Banyoles-Sant Adrià, també dissabte a les 7 de la tarda.

Respon