L’Agrupación Señor Serrano actua i reflexiona aquest cap de setmana a Olot

La companyia barcelonina portarà dos espectacles al Teatre Principal d’Olot i també es trobarà amb diferents col·lectius en el primer dels Universos Creatius d’Olot Cultura. Aquest divendres els espectadors podran gaudir d’un espectacle sobre les fake news i tant dissabte com diumenge la companyia posarà en escena una peça en exclusiva per als infants, sense públic adult. 

Foto: Olot Cultura


Fil a l’agulla a una de les novetats d’aquest nou any cultural a Olot. Els anomenats Universos Culturals es posen en marxa aquest cap de setmana amb Agrupación Señor Serrano. A través d’una companyia Olot Cultura convida diferents col·lectius de la ciutat per debatre, descobrir i reflexionar sobre la creació artística i temes que tracten les companyies en les seves obres. Sense anar més lluny, aquest divendres la companyia barcelonina representarà al Teatre Principal d’Olot l’espectacle ‘The Mountain’ i dissabte es reunirà amb periodistes de la comarca per debatre sobre les fake news, el leitmotiv de l’obra. El director de Señor Serrano és Àlex Serrano.

 

Señor Serrano també es reunirà amb programadors culturals de la ciutat per analitzar el segon espectacle que es podrà veure a Olot durant el cap de setmana. Es tracta de ‘Prometheus’, una peça que tracta la multitud d’interpretacions del mite a través de peces de Lego i que està pensada per a infants d’entre 8 i 11 anys. La curiositat és que els adults no podran entrar al teatre.

 

L’Univers Cultural que ha preparat Olot Cultura al voltant d’Agrupación Señor Serrano també inclou una guia de lectura sobre fake news a la Biblioteca Marià Vayreda. Per la companyia barcelonina és una oportunitat per canviar les rutines culturals.

 

Agrupación Señor Serrano és una companyia catalana avantguardista creada el 2006 i que utilitza tècniques audiovisuals en un teatre de nova creació. Els seus espectacles s’estrenen i giren internacionalment i han estat guardonats amb diferents premis.

Respon