L’Ajuntament d’Olot es reunirà amb els veïns de la Faja per atendre les seves demandes

Està previst que als pròxims dies el consistori els convoqui per conèixer la problemàtica. De moment, l’alcalde no es mulla sobre quina podria ser la solució a la falta d’espais verds que preveu l’àrea residencial en construcció. 

Imatge d’arxiu de l’alcalde Pep Berga (Ràdio Olot)


Es tracta d’una zona on s’ha reactivat la construcció i on els veïns pateixen perquè desapareguin els solars o espais que ara fan servir de lleure i esbarjo. Per això, aquesta setmana van presentar 200 signatures a l’Ajuntament demanant més espais verds en aquesta zona. La resposta de l’alcalde Pep Berga, és, de moment, convidar-los a trobar-se.

 

La zona residencial de la Faja està situada al barri del Xiprer. Es tracta d’un espai que es va ordenar urbanísticament l’any 2003. Segons els veïns, la projecció que es va fer no contempla espais verds i per això s’han mobilitzat. Berga no es mulla i creu que primer cal reunir-se amb els afectats.

 

La demanda dels veïns de la Faja passa sobretot per instal·lar espais verds i parcs per als infants de la zona que ara mateix utilitzen els solars encara sense construir. L’inici de la construcció d’alguns habitatges nous ha posat en alerta el veïnat que preveu que es quedin sense espai d’esbarjo.

Respon