L’Ajuntament d’Olot no inclourà cap al·legació a les ordenances fiscals 2020

Junts per Catalunya diu que la manca de temps els ha condicionat, però l’equip de govern assegura que les tindrà en compte de cara a l’any que ve. Tots els partits de l’oposició i també Olot en Comú han presentat al·legacions. 


Aquest dijous s’ha acabat el termini de presentació d’al·legacions a les ordenances fiscals d’Olot que es van aprovar de forma inicial al ple del 4 de novembre. Durant un mes les ordenances han estat a exposició pública i aquesta setmana l’Ajuntament ha rebut al·legacions de tots els partits de l’oposició i també d’Olot en Comú. L’alcalde d’Olot, Pep Berga, diu, però, que els terminis faran que no es pugui estimar “pràcticament cap” al·legació.

 

Les al·legacions que ha rebut l’Ajuntament s’han presentat totes aquesta mateixa setmana. Berga, però, es mostra disposat a discutir-les i, fins i tot, afegir aportacions de cara a les ordenances del pròxim pressupost.

 

Tot fa pensar que les ordenances fiscals d’Olot per al 2020 s’aprovaran avui al ple municipal. D’aquesta manera es materialitzarà l’augment del 4% de l’IBI i del 4’7% de la taxa d’escombraries.

Respon