L’Ajuntament d’Olot no retirarà la pancarta en suport als presos polítics fins que la Generalitat no es pronunciï

La Junta Electoral ha donat 24 hores a Quim Torra per retirar pancartes i llaços grocs d’edificis públics per la convocatòria de les eleccions del 28-A. L’alcalde d’Olot diu que seguiran la pauta del president Torra i que seran “astuts” a l’hora de torbar maneres de seguir reivindicant la llibertat dels presos polítics.

La pancarta que l’ajuntament té penjada al balcó (Pau Masó)


La capital de la Garrotxa anirà a remolc de la Generalitat de Catalunya. La Junta Electoral ha donat un termini de 24 hores que s’esgota aquest dimarts al vespre per retirar tots els llaços grocs i pancartes d’edificis públics. L’alcalde d’Olot, Mia Corominas, assegura que “el lideratge de Quim Torra és clar”.

 

“No deixarem de reivindicar l’alliberament dels presos polítics”

Segons han informat fonts de l’Ajuntament d’Olot a aquesta emissora, de moment, no s’ha rebut cap requeriment per part de la Junta Electoral. Tot i això, Corominas ja avisa que si arriba alguna notificació, no es deixarà de reivindicar la llibertat dels presos polítics.

 

Corominas defensa la lluita contra la situació que estan vivint els presos. Diu que és una “injustícia” contra la qual volen lluitar com sigui.

 

En les últimes eleccions autonòmiques del 21 de desembre de 2017, la Junta Electoral ja va obligar a l’Ajuntament d’Olot a retirar la pancarta en suport als presos. En aquella ocasió el consistori la va acabar retirant després que Ciutadans fes arribar una queixa formal a l’òrgan electoral.

 

Respon