L’Ajuntament d’Olot sancionarà el propietari de l’edifici del Nucli Antic on es va ensorrar el sostre

El consistori no ha especificat quina quantitat econòmica se li imposarà. Des de la regidoria d’habitatge han explicat a Ràdio Olot que al llarg d’aquest mes d’octubre es tirarà a terra l’immoble, que de fet, ja tenia un expedient d’enderroc en marxa. 

El número 14 del carrer Lliberada Ferrarons (Pau Masó)


Es preveu que abans que acabi el mes el número 14 del carrer Lliberada Ferrarons ja sigui història. Així és com ho havia previst el consistori, segons han confirmat a Ràdio Olot, independentment de l’accident que va tenir lloc aquest cap de setmana. El sostre de l’immoble va cedir cap a l’interior sense causar ferits ni danys a l’exterior. El regidor d’Habitatge, Jordi Güell, diu que ja s’havien tirat endavant mesures de prevenció, ja que l’edifici estava declarat en estat de ruïnós des del gener.

 

L’esfondrament d’aquest diumenge és el segon en menys d’un any i mig al Nucli Antic. Actualment hi ha una desena d’habitatges en estat ruïnós al barri i el regidor diu que el consistori continuarà amb l’estratègia que ha seguit fins ara.

 

Els edificis contigus al número 14 del carrer Lliberada Ferrarons també està previst que s’enderroquin pròximament. La intenció de l’ajuntament és que els propietaris reedifiquin.

 

 

Respon