L’Ajuntament d’Olot tanca la línia d’ajudes Olot 500

El consistori n’obrirà de noves enfocades a sectors en concret, com el comerç, la restauració i les activitats de lleure. La setmana passada va fer la primera tongada de pagaments de 500 euros i preveu fer la segona el 10 de juliol. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, assegura que hi ha hagut diners per a totes les empreses que ho han demanat i que compleixen els requisits per rebre la subvenció.

L’Ajuntament d’Olot impulsarà noves ajudes a diferents sectors

L’Ajuntament d’Olot va rebre més de 400 sol·licituds a la convocatòria d’ajuts Olot 500 destinada a empreses de la ciutat que van haver d’aturar la seva activitat per culpa del confinament. Gairebé la meitat ja s’han aprovat i s’han pagat. En total, 93.000 euros a 186 sol·licitants. Pel que fa a la resta, diu el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, la majoria són casos de manca de documentació i es preveuen pagar el 10 de juliol.

 

L’Ajuntament ha destinat 205.000 euros a aquestes ajudes i, segons Vayreda, hi ha hagut diners per a totes les empreses que les han demanat. El regidor de Promoció econòmica diu que no caldrà ampliar-les i que ara se centren a presentar mesures concretes de reactivació econòmica enfocades a diferents sectors. Aquesta setmana, Olot podrà…

 

Totes aquestes mesures es coordinaran a través de l’oficina de reactivació econòmica que l’Ajuntament d’Olot va aprovar crear en l’últim ple municipal.

Respon