L'Ajuntament d'Olot té previst desbloquejar inversions en instal·lacions esportives si pot utilitzar el superàvit

Segons el primer tinent d’alcalde, Estanis Vayreda, la intenció és millorar els pavellons, ampliar l’skatepark, fer una pista de ciclisme i començar a recuperar el camp de les Mates per a l’Atlètic Olot. De moment, ja s’estan fent millores a l’Estadi Municipal de futbol.

El camp de les Mates que l’Atlètic Olot vol recuperar (David Planella)

L’Ajuntament d’Olot té un coixí d’1,2 milions d’euros guardat en un calaix. El govern espanyol no li permetia gastar-lo, però ara aquesta norma canviarà. Si el Congrés dels Diputats aprova aixecar la prohibició, els ajuntaments podran utilitzar els superàvits i el d’Olot ho aprofitarà per invertir, entre d’altres, en instal·lacions esportives municipals. El primer tinent d’alcalde, Estanis Vayreda, parla de millorar els pavellons, d’ampliar l’skatepark de Malatosquer i de fer una instal·lació ciclista tancada per poder rodar amb seguretat.


A hores d’ara, l’Ajuntament d’Olot ja està fent actuacions a l’Estadi Municipal de futbol que gestiona la Unió Esportiva Olot. S’ha millorat un quadre elèctric que s’inundava, s’ha instal·lat un marcador electrònic i s’estan ampliant les llotges de la tribuna per poder encabir-hi més gent ara que s’hauran de garantir distàncies de seguretat. Ho explica el regidor d’Esports, Aniol Sellabona.


L’Ajuntament d’Olot també estudia la millor manera de posar seients a la graderia de l’Estadi Municipal i de fer una nova zona de premsa a preferent. En futbol, el consistori també té en compte l’Atlètic Olot. Estanis Vayreda diu que l’equip de govern és conscient que s’ha de recuperar el camp de les Mates i espera començar a fer-ho quan es desbloquegi el superàvit.


L’Atlètic Olot ara comparteix els camps del Morrot amb la UE Olot i reclama poder tornar a les Mates, un camp que havia estat seu i que ara està abandonat.

Respon