L’Ajuntament d’Olot veu difícil revertir la reordenació viària de Sant Miquel, però es mostra obert a millores

Alguns veïns s’han mostrat contraris a les noves direccions que s’han aplicat a la zona i el consistori recorda que “els canvis importants costen d’assimilar”, però manté els tres mesos de prova per recollir les queixes veïnals. 

Foto: Pau Masó


Des de fa aproximadament un mes, el barri de Sant Miquel conviu amb una nova realitat viària. S’ha canviat la direcció de cinc carrers i s’han instal·lat carrils bici, a petició del Consell de Barri. Però els canvis no s’han vist amb bons ulls per part d’alguns veïns que han fet arribar les seves queixes a l’Ajuntament. En parla la regidora de Sant Miquel, Imma Muñoz.

 

El consistori s’ha donat tres mesos per detectar aquells punts més conflictius i, si cal, aplicar millores. Muñoz, però, creu que tornar a la circulació d’abans no serà possible, ja que els canvis de circulació han estat, també, una petició del Consell de Barri.

 

Entre els canvis més significatius que s’han fet a Sant Miquel, hi ha el sentit únic a l’avinguda Jaume II o la creació d’una plataforma al carrer Jacint Verdaguer. Segons l’Ajuntament, l’objectiu de la reordenació viària és que el barri deixi de ser una zona de pas per accedir al centre d’Olot i que el trànsit es concentri a l’avinguda Girona.

Respon