L'alcalde d'Argelaguer, Josep Dorca, no es presenta a la reelecció

Argelaguer canviarà d’alcalde aquest mes de maig. Després de 12 anys, Josep Dorca no es presentarà a la reelecció. D’aquesta manera se suma als de Castellfollit de la Roca, Riudaura i Tortellà que ja havien anunciat el seu punt i final al capdavant dels ajuntaments dels seus municipis.

josepdorca

 

12 anys després, Argelaguer estrenarà de ben segur alcalde el proper 24 de maig. En declaracions a Ràdio Olot, Josep Dorca creu que és el moment de fer canvis després de 3 mandats. L’actual alcalde ho argumenta perquè els temps han canviat, per evitar acomodaments i aconseguir un nou ajuntament amb “sàvia nova”. Dorca també admet que els canvis tecnològics i de comunicació demanen una altra manera de treballar i creu que això passa per un nou ajuntament. La decisió feia temps que estava presa però Dorca ha preferit no dir res per donar temps a la nova candidatura de CiU a formar-se. A banda de Dorca, els alcaldes de Castellfollit de la Roca, Riudaura i Tortellà tampoc es tornen a presentar. En aquests dos últims casos, els alcaldes també han decidit plegar 12 anys després. Els de Mieres,  Montagut i Oix i Olot sí que es tornen a presentar però ja anuncien que serà el darrer cop que ho fan. Josep Dorca ha estat en govern de coalició amb Esquerra al poble tot i que per majories no li fa falta.

One Response to “L’alcalde d’Argelaguer, Josep Dorca, no es presenta a la reelecció”

  1. Joan

    A dia d’avui ERC d´Argelaguer no ha manifestat al veïns del poble, si tornaran a presentar-se a les eleccions municipals

    Respon

Respon