L’alcalde d’Olot respon les crítiques d’Esquerra Republicana defensant el pla de govern

Davant la sensació d’improvisació que els republicans van exposar a Ràdio Olot, Mia Corominas ha volgut deixar clar que l’equip de govern “no improvisa sinó que treballa”.  L’alcalde admet que hi ha hagut oportunitats que han sortit de forma inesperada i que no es deixaran escapar. ERC va retreure a l’equip de govern una falta de visualització en les necessitats de la ciutat

L’alcalde i regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament en una roda de premsa (Pau Masó)


Aquestes eren les paraules de la portaveu d’Esquerra Republicana, Anna Barnadas, fa quinze dies a Ràdio Olot.:

 

Ara l’alcalde Mia Corominas ha volgut respondre a aquesta crítica assegurant que l’equip de govern segueix el pla escrit a l’inici de la legislatura. Corominas defensa a aquesta emissora que el seu equip executa les decisions “de forma planificada”.

Corominas admet que han sorgit oportunitats que han permès reactivar projectes com la residència d’estudiants i que no volen deixar escapar. L’alcalde posa d’exemple la residència d’estudiants: diu que anteriorment s’havia intentat tirar endavant el projecte i ara a través de noves converses “ha ressorgit l’opció”.

Un altre dels projectes criticats per Esquerra és la segona biblioteca d’Olot. Aquí Corominas defensa que “ja hi havia una acció planificada”, però s’ha volgut aprofitar una subvenció de la Diputació de Girona. Per últim Corominas també diu que hi hauria hagut moltes més oportunitats si s’hagués tingut un govern de la Generalitat “més efectiu” i sense un ofec financer com el que està patint l’administració catalana.

Respon