L’alcalde d’Olot, sobre la primera setmana de fase 1: “No ens podem relaxar”

Pep Berga creu que cal “trobar l’equilibri” entre el desconfinament i seguir mantenint les mesures de seguretat. Es mostra preocupat pel fet que alguns col·lectius no prenguin prou precaució. Aquesta setmana a Olot s’han pogut veure imatges de terrasses plenes amb grups sense utilitzar mascareta.

El carrer de Sant Rafael d’Olot (Pau Masó)

Les terrasses del Firal plenes, grups de més de 10 persones en una mateixa taula i poques mascaretes entre els consumidors. Són les imatges que s’han repetit durant els primers dies de l’obertura dels bars i restaurants. L’eufòria del primer dia s’ha anat compensant, però des de l’Ajuntament d’Olot remarquen la necessitat de no abaixar la guàrdia davant la preocupació que han generat algunes imatges. L’alcalde de la ciutat és Pep Berga.

 

Berga envia un missatge de constància a la població. Demana que no es relaxi i que mantingui les mesures d’higiene i seguretat a tot arreu.

 

Una de les situacions que més preocupen és l’ús de la mascareta. Des d’aquest dijous la mascareta és obligatòria a l’espai públic si no es pot garantir la distància de seguretat de dos metres.

Respon