L’ampliació de l’escola de Santa Pau estarà a punt per a l’inici de curs

L’Ajuntament ho celebra després que el coronavirus deixés les obres aturades durant un mes. El Departament ha accelerat els treballs i ha confirmat al consistori que s’arribarà a temps pel setembre. L’ampliació consisteix en tres aules noves per donar cabuda al creixement del nombre d’alumnes del centre en els últims anys.

L’escola de Santa Pau podrà iniciar el curs amb els treballs d’ampliació acabats (Pau Masó)

Després d’haver de canviar de constructor i trobar més entrebancs que solucions, l’escola Joan Maragall de Santa Pau veu la llum al final del túnel. El Departament ha confirmat al consistori que aquest setembre les obres estaran acabades després d’un any de retard. L’alcalde del poble, Pep Companys, celebra aquesta notícia als micròfons de Ràdio Olot.

 

L’ampliació de l’escola de Santa Pau està valorada en uns 500.000 euros i consisteix en la construcció de tres aules noves d’infantil i un espai de psicomotricitat. Companys diu que això permetrà donar cabuda al creixement en nombre d’alumnes que ha viscut el centre els últims anys.

 

Un cop aquest setembre s’acabi l’ampliació de les aules, quedarà pendent l’ampliació també de la cuina i el menjador. Segons el consistori, el Departament ja ho està estudiant, tot i que encara no hi ha data ni compromís.

Respon