L’AOAPIX bufa espelmes

Aquest diumenge l’entitat celebrarà els seus 30 anys amb una diada al centre d’Olot. Una marxa popular, el mercat de la joguina i una caragolada seran alguns dels actes que ompliran l’aniversari de la Penya. Des de l’AOAPIX diuen a Ràdio Olot que no miren el futur i que han passat 30 anys “gaudint del dia a dia”.

El Porc i el Xai no faltaran a la festa d’aniversari d’aquest diumenge (AOAPIX)


Com no podia ser d’altra manera, la celebració de les tres dècades de vida de l’AOAPIX serà al carrer. Taula parada, bon menjar i amics. Així va néixer l’entitat i així bufarà espelmes aquest cap de setmana. Durant tot el diumenge l’Associació d’Olotins Amics del Porc i el Xai ha preparat diferents actes per commemorar l’efemèride. La jornada començarà amb una marxa popular que recorrerà diferents fonts de la ciutat d’Olot. Seguirà amb el tradicional Mercat de la Joguina a la plaça Campdenmàs i una cercavila amb el Porc i el Xai. L’acte central serà el dinar popular i la caragolada que tindrà lloc al Firal Petit. A la tarda, la jornada s’acabarà cantant corrandes. Ho explica un dels membres de l’entitat, Xarli Reixach.

 

Des del 1989 l’AOAPIX ha lluitat per mantenir les tradicions populars i dinamitzar activats al carrer de la ciutat. Segons Reixach, no miren el futur i els agrada viure “el dia a dia”.

 

Actualment l’Associació d’Olotins d’Amics del Porc i el Xai té un centenar de membres i és una de les entitats més actives de la ciutat.

 

 

Respon