L’art i la moda es troben aquest cap de setmana a Olot

El Museu dels Sants acollirà per primera vegada una desfilada de moda a les seves instal·lacions. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins les Jornades Europees del Patrimoni. Durant pròxim dissabte els museus de la ciutat seran gratuïts i hi haurà visites guiades. 

El Museu dels Sants d’Olot (Ràdio Olot)


Amb l’objectiu d’acostar els museus i el patrimoni a la ciutadania des de fa gairebé 30 anys, Europa celebra les Jornades Europees del Patrimoni. Es tracta d’una cita anual on hi participen gairebé tots els països del continent. La directora dels Museus d’Olot, Montse Mallol, explica l’objectiu de la cita.

 

Des de fa anys Olot també participa en les Jornades i aquest dissabte s’han organitzat diferents activitats. Entre elles, una desfilada de moda al Museu dels Sants. Diferents dissenyadors locals exposaran els seus treballs. Segons Mallol, aquesta és una manera d’obrir els museus a la ciutadania.

 

A més de la desfilada, també hi haurà visites guiades a diferents exposicions de la ciutat i una sortida fotogràfica als voltants d’Olot. Durant tot el dissabte, els Museus d’Olot es podran visitar gratuïtament.

 

Respon