L’Atlètic Olot reclama un camp propi per poder créixer

Ara juga al Morrot, però denuncia que no li surt a compte: només té mig camp per entrenar, no hi pot posar publicitat fixa i ha de pagar un lloguer. El club se sent menystingut i espera ser escoltat ara que vénen eleccions municipals.

Membres de la junta de l’Atlètic Olot


L’Atlètic Olot considera que pateix un greuge comparatiu a la ciutat. El directiu Quim Roldán recorda que paguen per jugar al Morrot i remarca que la llista d’inconvenients és llarga.

 

Per a tot això, l’Atlètic Olot reclama un camp per a ell sol, com tenen l’Olot, el Sant Roc, el Sant Pere Màrtir i l’Escola de Futbol Garrotxa. En declaracions a Ràdio Olot, Roldán diu que ho van demanar a l’Ajuntament fa tres anys, quan es va formar la junta directiva que va salvar l’Atlètic pràcticament de la desaparició. En aquest període de temps, assegura que han anat creixent i que no s’han sentit escoltats.

 

Ara, l’Atlètic Olot vol tornar a posar la necessitat sobre la taula aprofitant que s’acosten eleccions municipals i té l’esperança que algun grup li reculli la proposta. El club està estabilitzat econòmicament després d’uns anys complicats, en què va haver de fer una campanya de micromecenatge per sobreviure, i vol obrir una etapa de creixement. De moment, ha començat per impulsar el seu futbol formatiu amb la creació d’una escoleta diferent basada en la figura d’un psicòleg esportiu.

Respon