L'avinguda Sant Jordi torna a la “normalitat”

Des d’aquest divendres el trànsit ja pot circular amb normalitat pel nou asfalt sonoreductor que s’ha instal·lat. Durant dues setmanes la ciutat ha vist com els 40.000 vehicles diaris que travessen la capital de la Garrotxa ho havien de fer pel centre de la població. Des de l’Ajuntament asseguren que això ha de servir per pressionar a la Generalitat i per fer veure que la variant és una infraestructura “urgent”. 

Imatge de les obres que s’han fet a l’avinguda Sant Jordi (Aj. Olot)


Avui les màquines ja han deixat pas als vehicles. L’avinguda Sant Jordi torna a la normalitat després de disset dies d’obres. La instal·lació d’un asfaltat sonoreductor ha obligat tallar la via durant tot aquest temps. Això ha provocat que el trànsit que suporta l’avinguda passés pel centre de la ciutat i col·lapsés durant certes hores del dia la circulació viària. El primer tinent d’alcalde, Estanis Vayreda, valora d’aquesta manera la situació viscuda.

 

Vayreda assegura que la situació viària que s’ha viscut les últimes setmanes a Olot ha de fer veure la “necessitat urgent” de la construcció de la variant. Segons el primer tinent d’alcalde, ja s’ha fet constar a la Generalitat els problemes que ha patit Olot.

 

La instal·lació de l’asfalt sonoreductor ha estat pionera a la ciutat i ha costat 300.000 euros que ha finançat la Generalitat. A partir d’ara, el consistori preveu seguir aplicant mesures per pal·liar el volum de trànsit que passa per l’avinguda Sant Jordi. Altres accions que hi ha sobre la taula són la instal·lació de noves senyals, la col·locació de radars o la programació de semàfors en groc durant la nit.

Respon