L’Embardissada no es fa mai gran

Diumenge, la històrica prova del Centre Excursionista Olot arribarà a la 39a edició amb la intenció d’apropar-se al miler de participants. Fa més de quatre mesos que el CEO prepara el recorregut per l’Alta Garrotxa que partirà de Beuda i recuperarà vuit quilòmetres d’antics camins.

Mapa Embardissada

38 edicions a l’esquena no pesen i el Centre Excursionista Olot ha preparat la 39a amb la mateixa il·lusió que la primera. L’Embardissada és la prova més emblemàtica de totes les que organitza al llarg de l’any. Així ho explica a Ràdio Olot el president de l’entitat, Ramon Regí.

Com és habitual, l’Embardissada portarà els caminaries a descobrir punts, camins i racons de l’Alta Garrotxa. Aquest any, el recorregut començarà a la pedrera de Beuda, diumenge a les set del matí, tindrà 20 quilòmetres i arribarà fins a la Mare de Déu del Mont. El coordinador de la prova, Ramon Bartrina, destaca la feina que a darrere i els camins que han aconseguit recuperar.

El Centre Excursionista Olot espera augmentar el nombre de participants respecte de l’any passat, quan va ploure. Ara, la idea és tornar-se a acostar als mil, com anys enrere. Tots podran triar entre fer el recorregut corrent o caminant, i, en apuntar-se, rebran un mapa amb els punts d’interès que visitaran, una samarreta de record i un val d’esmorzar. A més, als que s’inscriguin amb antelació a través del web del CEO se’ls enviarà el llibret digital amb el recorregut i una explicació didàctica dels continguts històrics i naturals.

Respon