L’energia tropical de Guillem Roma arriba a Olot

Aquest diumenge, l’artista de Manlleu presentarà a la Sala Torín el seu últim disc ‘Kiribati’. L’àlbum s’ha publicat aquesta setmana i es podrà escoltar en directe l’endemà de la seva presentació a Vic. La vitalitat i els sons tropicals que despenen el nou disc arriben en un moment en què, segons Roma, la música ha de ser medecina. 

Foto: Guillem Roma

 

Kiribati és el nom d’un grup d’illes del Pacífic. Tot i estar a 15.000 quilòmetres d’Olot, aquest diumenge els garrotxins tindran l’oportunitat de viatjar fins a Hawai sense gairebé moure’s de casa. El nou àlbum de Guillem Roma que porta per nom ‘Kiribati’ és un viatge als sons més tropicals i a les melodies més caribenyes. L’artista de Manlleu explica a Ràdio Olot d’on prové la inspiració pels sons de l’altra banda de l’Atlàntic.

 

‘Kiribati’ va veure la llum el passat dimarts, es presentarà aquest dissabte a Vic i aterrarà a Olot l’endemà de la primera posada en escena. L’àlbum vol ser també un crit d’alerta pel canvi climàtic, ja que el país del Pacífic serà el primer del món que quedarà submergit per culpa de l’escalfament global. Amb aquest últim treball, Guillem Roma també consolida la seva positivitat i esperança musical.

 

L’àlbum va ser gravat a Banyoles i està format per onze temes. Tots ells sonaran aquest diumenge a les sis de la tarda a la Sala Torín i convertiran la sala olotina en una illa tropical. Per si de cas, agafeu banyador i xancletes.

 

Respon