L’equip de govern d’Olot no descarta acceptar algunes de les al·legacions de les ordenances fiscals

També, diuen, que poden desestimar-les, però que en qualsevol cas caldrà explicar per què ho fan. Segons el consistori, de moment, no se n’han rebut cap. 

Estanis Vayreda, primer tinent d’alcalde d’Olot (Pau Masó)


Hi ha temps fins al 16 de desembre. És la data en què es compliran els 30 dies des de l’aprovació inicial de les ordenances el passat 4 de novembre. De moment no s’han presentat al·legacions, però està previst que grups de l’oposició i Olot en Comú en presentin. Llavors, l’equip de govern pot acceptar-les o desestimar-les. El primer tinent d’alcalde d’Olot, Estanis Vayreda, diu al programa Ajuntament Informa d’aquesta casa que no descarten res.

 

Tal com va avançar Ràdio Olot els comuns pretenen incloure la tarifació social en el ple d’al·legacions que presentin. Segons Vayreda, aquesta qüestió ja es va posar sobre la taula i va ser Esquerra qui es va fer enrere.

“Haurem d’assumir que alguns projectes no es podran fer l’any que ve”

Les ordenances fiscals aprovades fa més de dues setmanes preveuen una pujada del 4% de l’IBI i del 4’7 de la taxa d’escombraries. Un augment molt menor del que es preveia inicialment (14%). Segons el primer tinent d’alcalde, això pot deixar projectes enrere.

 

Mentrestant, l’equip de govern treballa per quadrar les ordenances aprovades inicialment amb els nous pressupostos. Segons el mateix Vayreda, no hi ha pressa per als nous comptes i es vol consensuar amb la resta de l’oposició.

Respon