L’equip de govern es compromet a presentar uns pressupostos més modestos

L’alcalde Pep Berga assumeix la crítica ciutadana i creu que caldrà “escoltar la gent”. Avança a Ràdio Olot que no hi haurà un augment del 14% de l’IBI, però sí que caldrà algun increment per fer front a despeses com els salaris públics. PAU MASÓ

Part de l’equip de govern durant el ple d’aquest dimarts (Pau Masó)


L’alcalde d’Olot lamentava moments després de la suspensió del ple no haver pogut explicar la proposta i acceptava la crítica de la ciutadania. Pep Berga diu que ara és moment “d’escoltar i tenir empatia”.

La nova proposta no contemplarà un augment del 14%

Berga ja va confirmar ahir mateix que presentaran una nova proposta de pressupostos. Avançava a Ràdio Olot que no inclourà un augment del 14%.

Berga ha assegurat, però, que caldrà cobrir sigui com sigui l’augment del 3’3% dels sous dels funcionaris. Calcula que això podria fer-se amb un increment aproximat del 10% de l’IBI.

“No crec que ho canviés a hores d’ara”

Pel que fa al càlcul polític de la situació, Berga responia això a la pregunta si, veient els fets d’aquest dimarts, hauria canviat alguna cosa.

 

El calendari que s’obra ara és desconegut. L’equip de govern, però, haurà d’intentar aprovar les ordenances fiscals i els pressupostos abans del 31 de desembre per evitar prorrogar-los.

2 Responses to “L’equip de govern es compromet a presentar uns pressupostos més modestos”

  1. Marinols Plana

    I no han pensat de reduir els sous del equip de govern per compensar la pujada dels funcionaris ?

    Respon
  2. Victoria

    I reduir el sou de l’equip de govern ?

    Respon

Respon