Les actuacions d'urgència a l'Avinguda Sant Jordi són imminents

Els sots i sotracs que hi ha a l’Avinguda Sant Jordi d’Olot es taparan de manera immediata. L’últim endarreriment, l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, ja s’ha superat. El primer que es farà és tapar forats cosa que, segons el consistori, és qüestió de dies. Una primera actuació que anirà acompanyada més endavant d’un re-asfaltat global de la via.

 vialsantjordi2

Les actuacions ja estan a licitació per part de la Generalitat però abans no s’acabi el procés és farà una actuació immediata. L’actuació d’emergència s’ha de completar properament amb una altra que superi els danys que té el vial de manera global renovant-lo completament. L’alcalde Josep Maria Corominas ha explicat que el problema és que la licitació suposarà un mes de feina per la lentitud de l’administració.

El re-asfaltat de tota l’Avinguda és una petició repetida però també tindrà conseqüències directes pel trànsit ja que obligarà a fer talls i a desviar el trànsit per a una de les principals artèries de la ciutat i que actua com una variant de facto, generant molèsties als veïns.

Respon